Sivut

perjantai 16. tammikuuta 2015

Darrylin tärkeimmät opit

Minä Joe Marino asun Eastwickissä ja haluan kirjoittaa aiheesta, joka on ollut lähiaikoina pinnalla kaupungissamme: naisista. Kysymys kuuluukin miten vietellä nainen? Tämä onkin hiukan monipuolisempi kysymys, sillä jos tietäisin vastauksen "pitäis minun olla aikamoisessa tuiterissa", kuten Darryl sanoisi.


Darryl opetti meitä kaupungin miehiä, kuinka naisia vietellään ja koen sen velvollisuudeksi viedä oppia eteenpäin. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa lähestyä naista. On tietenkin toimivampi tapa kuin sitten ei niin toimiva, mutta pää pointtini on se, että ei voi koskaan tietää täsmälleen mitä naisten päässä liikkuu tai millaisella tuulella he sattuvat olemaan tai miten he reagoivat.

Darrylin tärkeimmät opit:

Kaikista tärkeimpänä elementtinä pidän omaa itsevarmuuttaan. "Ei voi koskaan saavuttaa mitään, jos ei uskalla tehdä asialle mitään " pätee myös naisiin. Miten nainen voisi langeta sinuun, kun et usko kai itsekään, että olisit tarpeeksi hyvä hänelle.

Toinen vinkki olisi olla tietynlailla röyhkeä, mutta samalla charmikas. Liian kilttinä voit joutua niin sanotulle friendzone-alueelle. Joskus pitää vain ‘astua naisen varpaille’ ja olla mies. Ei saa kuitenkaan tyrkyttää itseään.

Kolmas neuvo liittyy naisten huomioimiseen. Naiset pitävät imartelusta ja kehuista. Miehen pitää osata olla myös romanttinen. Tässäkin pitää muistaa, että liika on liikaa. Älä siis yritä liikaa vaan valitse sopiva hetki ja tee täysillä.



Joe Viljanen,

Kaupungin mies Joe Marino


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti